topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sataykylling

Sataykylling

2 portioner | med knasende peanutdip

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I aften drømmer vi os væk til varmere himmelstrøg i Thailand, og laver en virkelig skøn Street Food klassiker, nemlig kylling med peanutdip. Vi marinerer kyllingstrimler, steger dem gyldne, og serverer dem med en knasende sataysauce, og frisk limesaft.

Allergener:
Jordnødder
Soja
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

40 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Lime

280 g

Kyllingebryst

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1963 kJ
Kalorier (kcal)469 kcal
Fedt28.6 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat15.3 g
Sukker8.8 g
Protein37.9 g
Salt2.6 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Mariner kylling
1

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person).

Bland Ginger-Ninja, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål. Tilsæt kylling og vend sammen.

Steg kylling
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 3 min på hver side, indtil brunet og gennemstegt, og stil til side på en tallerken. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. 

Lav peanutdip
3

Skær lime i både.

Hak peanuts groft.

Bland sataysauce med peanuts i en lille skål.

Server
4

Server kyllingestrimler med peanutdip og et skvæt frisk limesaft.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image