topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Søde pandekage-tacos

Søde pandekage-tacos

4 portioner | med mango, hasselnødder og chokolade

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Forkæl familien med den skønneste dessert bestående af fantastiske pandekage-tacos. Vi steger pandekager gyldne, fylder dem med yoghurt, appelsin, mango og hasselnødder, og så topper vi herlighederne med smeltet chokolade.

Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten
Soja
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

1 stk

Mango

100 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)

40 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

150 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

2 stk

Appelsin

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand (trin 1)

2 spsk

Smør (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6526 kJ
Kalorier (kcal)1560 kcal
Fedt69.1 g
Mættet fedt32.2 g
Kulhydrat193.7 g
Sukker89.6 g
Protein36.1 g
Salt3.7 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Lav pandekager
1

Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.

Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen 100°C/80°C (varmluft) indtil servering. 

Forbered frugt
2

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern. 

Forbered toppings
3

Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Rist hasselnødder i 2-3 min, indtil let brunede og velduftende. Hak fint og overfør til en lille skål.

Kom chokoladeknapper i en mellemstor skål. Varm i mikrobølgeovn i 20 sek ad gangen, indtil chokolade er smeltet, rør rundt mellem hver opvarming.

TIP: Smelt chokolade i vandbad, hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Server
4

Server pandekager som tacos, og fyld dem med yoghurt, appelsin, mango og hasselnødder. 

Dryp med smeltet chokolade.