Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Inviter på hyggelig Halloween-kaffe og forkæl dine gæster med en friskbagt hasselnøddebrownie. Denne lækre kage har chokolade i både dejen og toppingen, og du pynter den med et edderkoppespind af glasur.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
600 g
Chokoladekagemiks
(Indeholder Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde Sennep, Soja)
50 g
Flormelis
(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
40 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
1 spsk
Vand til glasur
Forvarm ovnen til 190 °C/170 °C (varmluft).
Kom halvdelen af chokoladeknapper i en mellemstor skål.
Varm i mikrobølgeovnen i 20 sek ad gangen, indtil chokolade er smeltet. Rør rundt mellem hver gang.
TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages. - Har du ikke en mikrobølgeovn, kan chokoladen smeltes i vandbad.
Hak hasselnødder groft.
Bland bagemiks, smeltet chokolade og hasselnødder i en stor skål.
Hæld kagemiks i en springform med bagepapir. Spred jævnt ud med en palet. Drys med resterende chokoladeknapper.
Bag kage i 25-30 min.
TIP:Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen.
Bland flormelis og vand i en lille skål.
Lad kage afkøle helt. Kom glasur i en frysepose og klip et lille hul i hjørnet.
Lav spindelvævsmønster med glasur på kagen, som på billedet. Eller, fordel glasur over kagen.
Server brownie