Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I aften drømmer vi os væk til varmere himmelstrøg i Thailand, og laver en virkelig skøn Street Food klassiker, nemlig kylling med peanutdip. Vi marinerer kyllingstrimler, steger dem gyldne, og serverer dem med en knasende sataysauce, og frisk limesaft.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Sataysauce
(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)
40 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Lime
280 g
Kyllingebryst
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person).
Bland Ginger-Ninja, olivenolie [1 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en stor skål. Tilsæt kylling og vend sammen.
Opvarm olivenolie [1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 3 min på hver side, indtil brunet og gennemstegt, og stil til side på en tallerken.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skær lime i både.
Hak peanuts groft.
Bland sataysauce med peanuts i en lille skål.
Server kyllingestrimler med peanutdip og et skvæt frisk limesaft.