Svensk 'ovnpandekage'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svensk 'ovnpandekage'

Svensk 'ovnpandekage'

4 portioner | med tyttebærsyltetøj og stegt bacon

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du aldrig hørt om ovnpandekage? Det er en meget populær ret i Sverige, og serveres ofte som frokost til skolebørn. Vores skønne variant topper vi med stegt bacon, og serverer med det klassiske tilbehøret tyttebærsyltetøj.

Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

100 g

Tyttebærsyltetøj

140 g

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4507 kJ
Kalorier (kcal)1077 kcal
Fedt34.4 g
Mættet fedt14.5 g
Kulhydrat151.8 g
Sukker51.4 g
Protein34.8 g
Salt5.2 g

Redskaber

Ildfast fad

Fremgangsmåde

Lav pandekagedej
1

Forvarm ovnen på 190°C/170°C (varmluft).

Pisk vand [5 dl] og pandekagemix sammen i en stor skål, indtil glat.

Lav ovnpandekage
2

Smør et ildfast fad med smør [1 spsk].

Top med pandekagedej, og spred jævnt ud med en palet.

Bag i 30-35 min. 

Steg bacon
3

Imens, opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden. 

Server
4

Top ovnpandekage med bacon og server med tyttebærsyltetøj.