Tapas-style hvidløgs- og chilirejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tapas-style hvidløgs- og chilirejer

Tapas-style hvidløgs- og chilirejer

2 portioner | med "patatas bravas"

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Patatas bravas og gambas al ajillo er begge populære spansk tapasretter. I aften topper vi vores kartofler med persille, og serverer dem med srirachamayo og stegte hvidløgs- og chilirejer.

Allergener:
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

500 g

Kartofler

1 pose

Bredbladet persille

100 g

Vegansk srirachamayonnaise

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2250 kJ
Kalorier (kcal)538 kcal
Fedt33.3 g
Mættet fedt2.8 g
Kulhydrat47.5 g
Sukker4.9 g
Protein14.5 g
Salt4.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).  

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir.  

Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde. 

Forbered råvarer
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille fint. 

Steg rejer
3

Hæld væde fra rejer. 

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.  

Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

Tilsæt chiliflager, hvidløg og halvdelen af persillen, og steg videre i 1 min, indtil velduftende. Tag stegepanden af komfuret.  

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret rejer og kartofler i skåle.  

Top kartofler med resterende persille, og server med srirachamayo.