Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Patatas bravas og gambas al ajillo er begge populære spansk tapasretter. I aften topper vi vores kartofler med persille, og serverer dem med srirachamayo og stegte hvidløgs- og chilirejer.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
1 stk
Hvidløgsfed
1 g
Chiliflager
500 g
Kartofler
1 pose
Bredbladet persille
100 g
Vegansk srirachamayonnaise
½ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil bløde.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Hak persille fint.
Hæld væde fra rejer.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Tilsæt chiliflager, hvidløg og halvdelen af persillen, og steg videre i 1 min, indtil velduftende. Tag stegepanden af komfuret.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret rejer og kartofler i skåle.
Top kartofler med resterende persille, og server med srirachamayo.