Mexicansk 'burrito al pastor'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk 'burrito al pastor'

Mexicansk 'burrito al pastor'

med tomatsalsa og sprøde tortillachips

Al pastor er en mexicansk metode til at tilberede burritos. I vores variant af Al pastor burrito fylder vi lune tortillabrød med pulled pork krydret med BBQ-sauce og cajunkrydderier, korianderris, rødløg og ananas. Vi serverer dem med guacamole, fraiche, tomatsalsa og tortillachips.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

75 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Lime

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Rødløg

½ dåse

Ananasskiver

1 pose

Koriander

1 stk

Avocado

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

100 g

Enchiladasauce

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

300 g

Pulled pork

8 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Vand til ris

¼ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til salsa

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til guacamole

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5407 kJ
Kalorier (kcal)1292 kcal
Fedt56.5 g
Mættet fedt15 g
Kulhydrat144.3 g
Sukker25.9 g
Protein43.1 g
Salt7.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav salsa
2

Imens, hak tomat fint.

Bland tomat, enchiladasauce, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav pulled pork
3

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), BBQ-sauce, Ay Cajun-ba og salt i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Lav guacamole
4

Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Mos avocado med salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Skær lime i både.

Hak rødløg fint.

Hæld saft fra ananas, og hak groft.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til guacamolen.

Lav burritos
5

Hak koriander fint.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Vend koriander i gryden med ris.

Fyld tortillabrød med halvdelen af korianderris, pulled pork, rødløg og ananas, og rul sammen til burritos.

Skær burritos i halve.

Server
6

Anret burritos på tallerkner.

Server med guacamole, salsa, fraiche, resterende korianderris og tortillachips.