Amerikansk 'buffalo'-blomkål
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'buffalo'-blomkål

Amerikansk 'buffalo'-blomkål

med ranch-inspireret dressing og frisk salat

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften går den kulinariske rejse til Amerika, og vi frister med 'buffalo'-blomkål - blomkål som paneres, bages i ovnen, og derefter vendes i buffalosauce lavet af smør, honning, sriracha og ketchup. Vi serverer vores blomkål med sprøde fritter og frisk salat toppet med syltet løg, ost og ranch-inspireret dressing.

Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

½ stk

Rødløg

1 stk

Citron

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Røget paprika

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Purløg

1 stk

Salat

1 stk

Blomkålsbuketter

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

4 spsk

Mel til panering

½ tsk

Salt til panering

½ dl

Vand til panering

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

2 spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Ketchup til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3298 kJ
Kalorier (kcal)788 kcal
Fedt39.9 g
Mættet fedt15 g
Kulhydrat113.2 g
Sukker50.8 g
Protein35.7 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Bag blomkål
2

Imens, pisk hvedemel, røget paprika, salt og vand sammen i en stor skål. Vend blomkål i skålen.

Kom bagepapir på en bageplade, og dryp med olivenolie. Fordel blomkål på bagepladen, og dryp igen med olivenolie.

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil let brunet (vend halvvejs).

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis dejen virker tyk.

Sylt løg
3

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Halver citron.

Bland et skvæt citronsaft, sukker, vand og et nip salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Lav dressing
4

Hak purløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland purløg, hvidløg, fraiche, mayonnaise og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær salat i kvarte på langs.

Lav buffalosauce
5

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Tilsæt honning, salt, sriracha og ketchup, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt blomkål, og vend sammen.

TIP: Undlad srirachaen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
6

Anret blomkål, fritter og salat på tallerkener.

Top salat med rødløg, en smule dressing og høvlet ost.

Server med resterende dressing.