American style oksekødspizza
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
American style oksekødspizza

American style oksekødspizza

med majs og kraftig BBQ-sauce

Pizza kan laves på mange måder. Denne American style-pizza med oksekødsovs får en lækker grillsmag af BBQ-sauce. En anderledes topping er søde, marinerede majs, som serveres som en salsa ovenpå den færdigbagte pizza.

Tags:
Nem
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Hakket oksekød

4 g

Panamad

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 dåse

Majs

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Rødløg

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4351 kJ
Kalorier (kcal)1040 kcal
Fedt39.9 g
Mættet fedt14.2 g
Kulhydrat121 g
Sukker22.6 g
Protein49.6 g
Salt6.7 g

Fremgangsmåde

Skær rødløg
1

Forvarm ovnen til 250°C/240°C varmluft.

Strø bordpladen med hvedemel, rul pizzadej ud med hænderne, og lad hvile i 3 min.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak hvidløg fint.

TIP: Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning. Det gør den lettere at rulle ud.

Steg oksekød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt tomatpuré
3

Tilsæt tomatpuré, hvidløg, vand og Panamad, og steg 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Krydr med salt og et nip peber.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bag pizza
4

Rul pizzadej ud indtil den er 25 cm i diameter, og overfør til en bageplade med bagepapir.

Fordel kødsauce på pizzadej, og top med rødløg. Dryp med BBQ-sauce, og drys med gouda.

Bag pizza i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.

Forbered topping
5

Imens, hæld væde fra majs, og overfør til en lille skål.

Krydr med et nip salt og peber, og vend eventuelt med en smule olivenolie.

Server
6

Top pizza med majs, og skær ud i mindre stykker.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image