Pizza kan laves på mange måder. Denne American style-pizza med oksekødsovs får en lækker grillsmag af BBQ-sauce. En anderledes topping er søde, marinerede majs, som serveres som en salsa ovenpå den færdigbagte pizza.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
225 g
Hakket oksekød
4 g
Panamad
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
1 dåse
Majs
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Rødløg
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til sauce
½ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 250°C/240°C varmluft.
Strø bordpladen med hvedemel, rul pizzadej ud med hænderne, og lad hvile i 3 min.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Hak hvidløg fint.
TIP: Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning. Det gør den lettere at rulle ud.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt tomatpuré, hvidløg, vand og Panamad, og steg 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Krydr med salt og et nip peber.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Rul pizzadej ud indtil den er 25 cm i diameter, og overfør til en bageplade med bagepapir.
Fordel kødsauce på pizzadej, og top med rødløg. Dryp med BBQ-sauce, og drys med gouda.
Bag pizza i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.
Imens, hæld væde fra majs, og overfør til en lille skål.
Krydr med et nip salt og peber, og vend eventuelt med en smule olivenolie.
Top pizza med majs, og skær ud i mindre stykker.