Pizza kan laves på mange måder. Denne American style-pizza med oksekødsauce får en lækker grillsmag af BBQ-sauce. En anderledes topping er sprøde, marinerede tomater, som serveres rå ovenpå den færdige pizza.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Panamad
1 stk
Tomat
225 g
Hakket oksekød
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Rødløg
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til kød
½ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Strø bordpladen med hvedemel.
Halver pizzadej.
Rul hver del pizzadej ud med hænderne, og lad hvile i 3 min.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt tomatpuré, hvidløg, vand og Panamad, og steg 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Krydr med salt og et nip peber.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Rul pizzadej ud indtil den er 25 cm i diameter, og overfør til en bageplade med bagepapir.
Fordel kødsauce på pizzadej, og top med rødløg.
Dryp med BBQ-sauce, og top med gouda.
Bag pizza i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.
Imens, hak tomat fint, og overfør til en lille skål.
Krydr med et nip salt og peber, og vend eventuelt med en smule olivenolie.
Skær pizza ud i mindre stykker.
Top med tomat.