Amerikansk BBQ-kit | og sommerslaw
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk BBQ-kit | og sommerslaw

Amerikansk BBQ-kit | og sommerslaw

4 portioner | med bacon Mac and Cheese og bagekartofler

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 4 personer. Vi lader vi os inspireres af amerikansk madlavningskunst, og aftenens måltid byder på velkendte klassiker. Vi laver bagekartofler som vi fylder med fraiche, cremet Mac and Cheese som vi topper med sprød bacon, og en dejlig sommersalat med salat, æble, fraiche, mayonnaise, sennep og citron. Samtidigt griller vi BBQ-kylling, og portobellosvampe med gouda.

Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Sulfitter
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid1 time
1 time
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

300 g

Portobello

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

120 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

200 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

550 g

Kyllingebryst

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

140 g

Bacon, tern

300 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1000 g

Bagekartoffel

1 stk

Æble

300 g

Snittet kålsalat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til kartofler

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til sauce

½ tsk

Salt til slaw

1 dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til dressing

2 tsk

Salt til sauce

½ spsk

Olie til sauce

½ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)10193 kJ
Kalorier (kcal)2436 kcal
Fedt115.4 g
Mættet fedt55.5 g
Kulhydrat208.3 g
Sukker51.8 g
Protein142.7 g
Salt16.1 g

Redskaber

Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm grill på 200°C på middel varme, og pensl med en smule olivenolie.

Riv 4 stykker 30x30 cm sølvpapir, og kom en kartoffel på hver. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Pak kartoflerne ind i sølvpapir og grill på grillen i 35-40 min, vend nogle gange undervejs.

TIP: Bag kartofler i ovnen på 220°C/200°C varmluft hvis du ikke har en grill. - Test om kartofler er færdige med en gaffel.

Lav sommersalat
2

Imens, halver citron.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland fraiche, mayonnaise, sennep, citronsaft, sukker, salt og et nip peber i en stor skål.

Vend salatblanding og æble i skålen.

Lav Mac and Cheese
3

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden. Stil til side i en skål.

Tilsæt madlavningsfløde, vand, gouda, finrevet ost og salt til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, indtil osten er smeltet. Tilføj nu rigatoni og rør rundt.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Lav marinade og sauce
4

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland olivenolie, halvdelen af ​​hvidløg og salt i en lille skål.

Skær stilk af svamp. Pensl svampe med marinade.

Bland fraiche, resterende hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Grill kylling og svampe
5

Kom svampe på grillen, når kartofler har 10 min tilbage. Grill i 4-5 min med bunden ned, indtil gyldne.

Vend svampe, fyld med gouda og grill i 4-5 min, indtil ost er smeltet.

Bland BBQ-sauce og salt i en stor skål. Vend kyllingen i skålen.

Grill kylling i 4-5 min, indtil gylden og gennemstegt, vend nogle gange undervejs.

TIP: Steg svampe og kylling på en stegepande hvis du ikke har en grill. Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret salat, mac and cheese, kylling, svampe og bagekartofler på tallerkener.

Top mac and cheese med bacon, og bagekartofler med fraiche.