I aften frister vi med helt fantastiske burgers, som vil blive elsket af hele familien. Vi bygger vores burgers med BBQ-marineret pulled pork, syltet jalapeno og en sprød æbleslaw med kål og fraiche. Vidunderligt tilbehør er tortillachips toppet med ost, cajundressing, tomat, forårsløg og jalapeno.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
300 g
Pulled pork
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
2 stk
Jalapeno
25 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
150 g
Kålblanding, skåret
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Æble
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 stk
Tomat
1 stk
Forårsløg
5 g
Tex-Mex
1 tsk
Sukker (trin 1)
1 spsk
Vand (trin 1)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær jalapeno i tynde skiver.
Bland hvidvinseddike, jalapeno, sukker [1 tsk | 2 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.
Hæld lage fra inden servering.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) og Tex-Mex i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Fordel tortillachips i et ildfast fad, og drys med revet ost.
Del boller på midten, og placer på risten i ovnen.
Varm i 4-5 min, eller indtil bollerne og tortillachipsene er gennemvarme og osten er smeltet.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Bland kålblanding, æble, halvdelen af fraiche og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Hak tomat fint, og krydr med et nip salt.
Snit forårsløg fint.
Bland Ay Cajun-ba og resterende fraiche i en lille skål.
Træk svinekød i strimler med to gafler.
Tilsæt BBQ-sauce, og rør indtil kødet er dækket.
Fyld boller med pulled pork og en smule æbleslaw og jalapeno.
Top tortillachips med cajundressing, tomat, forårsløg og resterende jalapeno.
Server med resterende æbleslaw.