Amerikansk 'BBQ-pulled pork'-burger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'BBQ-pulled pork'-burger

Amerikansk 'BBQ-pulled pork'-burger

med 'loaded' nachos og syltet jalapeno

I aften frister vi med helt fantastiske burgers, som vil blive elsket af hele familien. Vi bygger vores burgers med BBQ-marineret pulled pork, syltet jalapeno og en sprød æbleslaw med kål og fraiche. Vidunderligt tilbehør er tortillachips toppet med ost, cajundressing, tomat, forårsløg og jalapeno.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

300 g

Pulled pork

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

2 stk

Jalapeno

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

150 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Æble

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Forårsløg

5 g

Tex-Mex

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1264 kcal
Energi (kJ)5288 kJ
Fedt63.9 g
Mættet fedt21.8 g
Kulhydrat124 g
Sukker36.3 g
Protein50 g
Salt5.2 g

Redskaber

Bageplade
Ildfast fad
Gryde

Fremgangsmåde

Sylt jalapeno
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Skær jalapeno i tynde skiver.

Bland hvidvinseddike, jalapeno, sukker [1 tsk | 2 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.

Hæld lage fra inden servering. 

Tilbered kød
2

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) og Tex-Mex i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Varm tortillachips og boller
3

Fordel tortillachips i et ildfast fad, og drys med revet ost.

Del boller på midten, og placer på risten i ovnen.

Varm i 4-5 min, eller indtil bollerne og tortillachipsene er gennemvarme og osten er smeltet.

Lav æbleslaw
4

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Bland kålblanding, æble, halvdelen af fraiche og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Hak tomat fint, og krydr med et nip salt.

Snit forårsløg fint.

Bland Ay Cajun-ba og resterende fraiche i en lille skål.

Lav pulled pork
5

Træk svinekød i strimler med to gafler.

Tilsæt BBQ-sauce, og rør indtil kødet er dækket.

Server
6

Fyld boller med pulled pork og en smule æbleslaw og jalapeno.

Top tortillachips med cajundressing, tomat, forårsløg og resterende jalapeno.

Server med resterende æbleslaw.