I aften frister vi med helt fantastiske burgers, som vil blive elsket af hele familien. Vi bygger vores burgers med BBQ-marineret pulled pork, syltet jalapeño og en sprød æbleslaw med kål og fraiche. Vidunderligt tilbehør er tortillachips toppet med ost, fraiche, tomat, forårsløg og jalapeño.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
300 g
Pulled pork
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
2 stk
Jalapeno
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
150 g
Kålblanding, skåret
1 stk
Æble
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 stk
Tomat
1 stk
Forårsløg
5 g
Tex-Mex
4 g
Røget paprika
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), Tex-Mex og røget paprika i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Fordel tortillachips i et ildfast fad, og drys med Ay Cajun-ba og revet ost.
Del boller på midten, og placer på risten i ovnen.
Varm i 4-5 min, eller indtil bollerne og tortillachipsene er gennemvarme og osten er smeltet.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Hak tomat fint, og krydr med et nip salt.
Snit forårsløg fint.
Skær jalapeno i tynde skiver.
Bland kålblanding, æble og halvdelen af fraiche i en mellemstor skål.
Krydr med salt og peber, og stil til side.
Træk svinekød i strimler med to gafler.
Tilsæt BBQ-sauce, og rør rundt.
Fyld boller med pulled pork og en smule æbleslaw, og drys med jalapeno.
Top tortillachips med resterende fraiche, tomat, forårsløg og resterende jalapeno.
Server med resterende æbleslaw.
TIP: Undlad jalapenoen, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.