Amerikansk 'BBQ-pulled pork'-burger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'BBQ-pulled pork'-burger

Amerikansk 'BBQ-pulled pork'-burger

med 'loaded' nachos og spicy jalapeno

I aften frister vi med helt fantastiske burgers, som vil blive elsket af hele familien. Vi bygger vores burgers med BBQ-marineret pulled pork, syltet jalapeño og en sprød æbleslaw med kål og fraiche. Vidunderligt tilbehør er tortillachips toppet med ost, fraiche, tomat, forårsløg og jalapeño.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

300 g

Pulled pork

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

2 stk

Jalapeno

150 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

150 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Æble

150 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Forårsløg

5 g

Tex-Mex

4 g

Røget paprika

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5261 kJ
Kalorier (kcal)1257 kcal
Fedt64 g
Mættet fedt21.8 g
Kulhydrat122.4 g
Sukker34.6 g
Protein50.4 g
Salt5.2 g

Redskaber

Ildfast fad
Gryde

Fremgangsmåde

Tilbered kød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), Tex-Mex og røget paprika i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme. 

Varm tortillachips
2

Fordel tortillachips i et ildfast fad, og drys med Ay Cajun-ba og revet ost.

Del boller på midten, og placer på risten i ovnen.

Varm i 4-5 min, eller indtil bollerne og tortillachipsene er gennemvarme og osten er smeltet.

Forbered frugt og grønt
3

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Hak tomat fint, og krydr med et nip salt.

Snit forårsløg fint.

Skær jalapeno i tynde skiver.

Lav æbleslaw
4

Bland kålblanding, æble og halvdelen af fraiche i en mellemstor skål.

Krydr med salt og peber, og stil til side.

Lav pulled pork
5

Træk svinekød i strimler med to gafler.

Tilsæt BBQ-sauce, og rør rundt.

Server
6

Fyld boller med pulled pork og en smule æbleslaw, og drys med jalapeno.

Top tortillachips med resterende fraiche, tomat, forårsløg og resterende jalapeno.

Server med resterende æbleslaw.

TIP: Undlad jalapenoen, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.