"BLT" står for "bacon, lettuce and tomato" - altså bacon, salat og tomat - og er en klassisk amerikansk sandwich. Vi laver vores version på luftige briocheboller og serverer med sprøde fritter, hjemmelavet ranchdressing og en sprød æblesalat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
125 g
Bacon, skiver
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
1 stk
Tomat
½ stk
Salat
500 g
Kartofler
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Hvidløgsfed
1 pose
Purløg
40 g
Rucola
1 stk
Æble
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, Hello Sunrise og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, fraiche, mayonnaise, purløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Skyl rucola.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Skær tomat i tynde skiver.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Fordel bacon på en anden bageplade med bagepapir, og bag i 13-15 min, eller indtil gylden og sprød, når der er 15 min tilbage af fritternes tilberedningstid
Del boller på midten.
Placer direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.
Bland rucola, æble, salt og olivenolie i en stor skål.
Anret fritter og salat på tallerkener.
Smør boller med en smule ranchdressing.
Fyld med bacon, salat og tomat, og krydr med et nip salt og peber.
Server med resterende ranchdressing.