Amerikansk 'buffalo'-blomkål
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'buffalo'-blomkål

Amerikansk 'buffalo'-blomkål

med ranch-inspireret dressing og frisk salat

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften går den kulinariske rejse til Amerika, og vi frister med 'buffalo'-blomkål - blomkål som paneres, bages i ovnen, og derefter vendes i buffalosauce lavet af smør, honning, sriracha og ketchup. Vi serverer vores blomkål med sprøde fritter og frisk salat toppet med syltet løg, ost og ranch-inspireret dressing.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

275 g

Blomkål

4 g

Røget paprika

25 g

Honning

20 g

Sriracha

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

500 g

Kartofler

1 pose

Purløg

1 stk

Salat

½ stk

Rødløg

½ stk

Citron

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 spsk

Hvedemel (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

½ dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

2 spsk

Smør (trin 5)

1 spsk

Ketchup (step 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3305 kJ
Kalorier (kcal)790 kcal
Fedt39.9 g
Mættet fedt15 g
Kulhydrat87 g
Sukker25.9 g
Protein19.7 g
Salt3.1 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Bag blomkål
2

Imens, skær blomkål [1/2 stk, 2P] i 2 cm buketter.

Pisk hvedemel [4 spsk | 8 spsk], røget paprika, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [1/2 dl | 1 dl] sammen i en stor skål. Vend blomkål i skålen.

Kom bagepapir på en bageplade, og dryp med olivenolie. Fordel blomkål på bagepladen, og dryp igen med olivenolie. Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil let brunet (vend halvvejs).

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis dejen virker tyk.

Sylt løg
3

Imens, skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Halver citron [½ stk, 2P].

Bland et skvæt citronsaft, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Lav dressing
4

Hak purløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland purløg, hvidløg, fraiche, mayonnaise og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær salat i kvarte på langs.

Lav buffalosauce
5

Smelt smør [2 spsk | 4 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Tilsæt honning, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sriracha og ketchup [1 spsk | 2 spsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt blomkål, og vend sammen.

Server
6

Anret blomkål, fritter og salat på tallerkener. 

Top salat med rødløg og en smule dressing, og drys med høvlet ost. 

Server med resterende dressing.