Amerikansk chorizo-'chilli dog'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk chorizo-'chilli dog'

Amerikansk chorizo-'chilli dog'

med ovnbagte fritter og saftig kålslaw

Hotdogs smager fantastisk og kan fås i mange varianter. Vi tør næsten love, at du ikke har smagt magen til vores variant, hvor vi fylder vores hotdogs med stegt chorizo, som har fået lov at simre i en fantastisk krydret sauce og frisk forårsløg og koriander. Skønt tilbehør er sprøde fritter og en syrlig kålslaw med æble og mayonnaise.

Allergener:
Hvede
Havre
Gluten
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

200 g

Chorizo-pølse

1 dåse

Tomatpuré

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

500 g

Kartofler

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Æble

1 stk

Forårsløg

½ stk

Citron

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 4)

1 dl

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3691 kJ
Kalorier (kcal)882 kcal
Fedt43.8 g
Mættet fedt8.8 g
Kulhydrat101.4 g
Sukker24.4 g
Protein26.5 g
Salt3.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav kålslaw
2

Imens skær æble i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint, og hak koriander groft

Bland forårsløg og koriander i en lille skål, og stil til side.

Halver citron [½ stk, 2P].

Kom rødkål, æble, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], citronsaft og halvdelen af ​​mayonnaise i en stor skål. Vend sammen lige inden servering.

Skær chorizo ​​i 1 cm skiver.

Steg chorizo
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 15 min tilbage.

Steg chorizo i 3-4 min. 

Tilsæt Ay Cajun-ba og Tex-Mex, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
4

Tilsæt tomatpuré, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [1 dl | 2 dl] til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Sænk varmen, og hold varm indtil servering.

Varm brød
5

Lav et snit i pølsebrød [1/2 pakke, 2P], når kartoflerne har 5 min tilbage, og varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Anret kålslaw og fritter på tallerkener.

Fyld pølsebrød med chorizo og sauce.

Drys med forårsløg og koriander. 

Server med mayonnaise.