I aften laver vi mad i ægte amerikansk stil. Vi steger cajunpaneret kylling og topper den derefter med 'hot honey' - honning blandet med sriracha. Samtidig laver vi fritter og syrlig kålsalat med citron. Ranchdressing er yderst populær i Amerika, og i dag laver vi vores egen med fraiche, purløg, mayonnaise og hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Honning
1 stk
Citron
10 g
Sriracha
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
150 g
Kålblanding, skåret
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 pose
Purløg
280 g
Kyllingebryst
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
8 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til dressing
¼ tsk
Sukker til dressing
1 spsk
Olie til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Drys med finrevet ost.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, hak purløg fint.
Bland fraiche, purløg, mayonnaise, og et nip salt og peber i en lille skål.
Bland honning og sriracha i en anden lille skål.
TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland panko og Ay Cajun-ba i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko, og overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, halver citron.
Pisk citronsaft, salt, sukker og olivenolie i en stor skål.
Tilsæt kålblanding, og vend sammen.
Anret kylling, kålsalat og ostefritter på tallerkener.
Top kylling med honning.
Server med ranchdressing.