Amerikansk 'hot honey'-kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'hot honey'-kylling

Amerikansk 'hot honey'-kylling

med ostefritter og frisk ranchdressing

I aften laver vi mad i ægte amerikansk stil. Vi steger cajunpaneret kylling og topper den derefter med 'hot honey' - honning blandet med sriracha. Samtidig laver vi fritter og syrlig kålsalat med citron. Ranchdressing er yderst populær i Amerika, og i dag laver vi vores egen med fraiche, purløg, mayonnaise og hvidløg.

Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Honning

1 stk

Citron

10 g

Sriracha

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

150 g

Kålblanding, skåret

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Purløg

280 g

Kyllingebryst

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

8 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Sukker til dressing

1 spsk

Olie til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4281 kJ
Kalorier (kcal)1023 kcal
Fedt41.4 g
Mættet fedt11 g
Kulhydrat106.4 g
Sukker29.5 g
Protein57.7 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Drys med finrevet ost.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav ranchdressing
2

Imens, hak purløg fint.

Bland fraiche, purløg, mayonnaise, og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland honning og sriracha i en anden lille skål.

TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Paner kylling
3

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Ay Cajun-ba i en tredje dyb tallerken.

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko, og overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav kålsalat
5

Imens, halver citron.

Pisk citronsaft, salt, sukker og olivenolie i en stor skål.

Tilsæt kålblanding, og vend sammen.

Server
6

Anret kylling, kålsalat og ostefritter på tallerkener.

Top kylling med honning.

Server med ranchdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image