Mac and cheese er en amerikansk klassiker, som jævnligt står på spisebordet hos mange amerikanske familier. I aften får du lov til at forkæle din familie med denne fantastiske hyggeret. Vi serverer vores 'mac and cheese' med en delikat trøffelolie-pangrattato med hvidløg og ost og en grøn salat med cherrytomater, balsamico og pistacienødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
15 g
Pistacienødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
100 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
150 g
Portobello
8 ml
Trøffelolie
1 stk
Hvidløgsfed
1 pakke
Pasta
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)
250 g
Cherrytomater
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
30 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
60 g
Blandet salat
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 dl
Gemt pastavand
¼ tsk
Salt til pangrattato
¼ tsk
Salt til svampe
1 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Sukker til dressing
¼ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyde, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Tag panden af varmen, og tilsæt hvidløg. Krydr med salt og peber, rør rundt, og overfør til en lille skål.
Skær svampe i tynde skiver.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.
Krydr med salt og peber, og overfør til en tallerken.
Imens, skyl salat.
Halver cherrytomater.
Bland balsamico, olivenolie, sukker, halvdelen af sennep og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Vend salat og cherrytomater i skålen lige inden servering.
Opvarm samme stegepande (tør af først) på middel varme.
Tilsæt crème fraiche, gouda, grøntsagsbouillon, resterende sennep, pastavand, halvdelen af finrevet ost og et stort nip peber, og lad simre under omrøring i 1-2 min, eller indtil osten er smeltet. Tilsæt pasta og svampe, og vend sammen. Krydr med salt, og tag panden af varmen.
Rør trøffelolie og resterende finrevet ost i skålen med pangrattato.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.
Anret mac and cheese i dybe tallerkener.
Drys med pangrattato.
Server med salat toppet med pistacienødder.