Amerikansk 'mac and cheese'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'mac and cheese'

Amerikansk 'mac and cheese'

med trøffelolie-pangrattato og grøn salat

Mac and cheese er en amerikansk klassiker, som jævnligt står på spisebordet hos mange amerikanske familier. I aften får du lov til at forkæle din familie med denne fantastiske hyggeret. Vi serverer vores 'mac and cheese' med en delikat trøffelolie-pangrattato med hvidløg og ost og en grøn salat med cherrytomater, balsamico og pistacienødder.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Nødder
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sennep
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

15 g

Pistacienødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

150 g

Portobello

8 ml

Trøffelolie

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

250 g

Cherrytomater

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

30 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

60 g

Blandet salat

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

¼ tsk

Salt til pangrattato

¼ tsk

Salt til svampe

1 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Sukker til dressing

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4474 kJ
Kalorier (kcal)1069 kcal
Fedt61 g
Mættet fedt30.9 g
Kulhydrat88.9 g
Sukker13.5 g
Protein39.3 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyde, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav pangrattato
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Tag panden af varmen, og tilsæt hvidløg. Krydr med salt og peber, rør rundt, og overfør til en lille skål.

Steg svampe
3

Skær svampe i tynde skiver.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.

Krydr med salt og peber, og overfør til en tallerken.

Lav salat
4

Imens, skyl salat.

Halver cherrytomater.

Bland balsamico, olivenolie, sukker, halvdelen af ​​sennep og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Vend salat og cherrytomater i skålen lige inden servering.

Lav sauce
5

Opvarm samme stegepande (tør af først) på middel varme.

Tilsæt crème fraiche, gouda, grøntsagsbouillon, resterende sennep, pastavand, halvdelen af finrevet ost og et stort nip peber, og lad simre under omrøring i 1-2 min, eller indtil osten er smeltet. Tilsæt pasta og svampe, og vend sammen. Krydr med salt, og tag panden af varmen.

Rør trøffelolie og resterende finrevet ost i skålen med pangrattato.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret mac and cheese i dybe tallerkener.

Drys med pangrattato.

Server med salat toppet med pistacienødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image