Amerikansk reje-'po-boy'-sandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk reje-'po-boy'-sandwich

Amerikansk reje-'po-boy'-sandwich

med citronpeber-fritter og mayonnaise

En po-boy er en sandwich fra Louisiana, hvor der ikke er sparet på fyldet! Vores udgave har Panamad-krydrede stegte rejer, som bliver glaseret i smør og sød chilisauce. Og for at gøre vores po-boy endnu mere lækker, er den smurt med hvidløgssmør og toppet med syrlig og frisk tomatsalsa og blandet salat. Citronpeber-fritterne serveres med mayonnaise, som også hører sig til en klassisk po-boy.

Tags:
Spis mig først
Allergener:
Hvede
Havre
Gluten
Sulfitter
Æg
Sennep
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

4 g

Panamad

20 g

Sød chilisauce

6 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Tomat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Blandet salat

2 g

Citronpeber

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Smør til smør

1 spsk

Olie til salsa

¼ tsk

Salt til salsa

¼ tsk

Salt til rejer

1 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3567 kJ
Kalorier (kcal)852 kcal
Fedt47.7 g
Mættet fedt15.9 g
Kulhydrat85.9 g
Sukker14.6 g
Protein21.6 g
Salt6.7 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og citronpeber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav hvidløgssmør
2

Imens, skyl salat.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg og smør i en lille skål.

Lav tomatsalsa
3

Hak tomat fint.

Bland tomat, olivenolie, salt og hvidvinseddike i en mellemstor skål.

Steg rejer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med salt og Panamad i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Sluk for varmen, tilsæt sød chilisauce og smør, og vend sammen.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Varm brød
5

Del pølsebrød på midten, og smør med hvidløgssmør.

Placer på en bageplade, og varm i ovnen, når fritterne har 3 min tilbage.

Vend salat med tomatsalsa lige inden servering.

Server
6

Fyld pølsebrød med salat og rejer.

Server med fritter, mayonnaise og resterende salat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image