Sloppy Joe er en yderst populær sandwich i USA. Vores skønne variant indeholder hakket oksekød og løg stegt med ketchup, sennep og Worcestershire sauce, og bliver toppet med en frisk rødkålsslaw. Vi serverer vores Sloppy Joe med hjemmelavet, sprøde kartoffelbåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
250 g
Hakket oksekød
½ stk
Forårsløg
50 g
Ketchup
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
6 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
500 g
Kartofler
75 g
Rødkål, skåret
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
½ spsk
Vand* (trin 2)
1 spsk
Vand (trin 4)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg det hvide forårsløg og hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt ketchup, sennep [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce og vand* [1 spsk | 2 spsk], og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. Tag panden af varmen, og dæk med låg.
Varm boller på en rist i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme, når fritterne har 4 min tilbage.
Del boller på midten. Fyld med oksekød og en smule rødkålsslaw. Anret sloppy joes og fritter på tallerkener. Drys fritter med det grønne forårsløg. Server med resterende rødkålsslaw.