Amerikansk Sloppy Joe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk Sloppy Joe

Amerikansk Sloppy Joe

med sprød rødkålsslaw og ovnbagte fritter

Sloppy Joe er en yderst populær sandwich i USA. Vores skønne variant indeholder hakket oksekød og løg stegt med ketchup, sennep og Worcestershire sauce, og bliver toppet med en frisk rødkålsslaw. Vi serverer vores Sloppy Joe med hjemmelavet, sprøde kartoffelbåde.

Tags:
Børnevenlig
Nem
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Soja
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

250 g

Hakket oksekød

½ stk

Forårsløg

50 g

Ketchup

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

6 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

500 g

Kartofler

75 g

Rødkål, skåret

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Vand* (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3564 kJ
Kalorier (kcal)852 kcal
Fedt33.8 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat101.9 g
Sukker20.6 g
Protein39.1 g
Salt3.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Lav rødkålsslaw
2

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Steg hakket oksekød
3

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg det hvide forårsløg og hakket oksekød i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt ketchup og sennep
4

Tilsæt ketchup, sennep [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce og vand* [1 spsk | 2 spsk], og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. Tag panden af varmen, og dæk med låg.

Varm boller
5

Varm boller på en rist i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme, når fritterne har 4 min tilbage.

Server
6

Del boller på midten. Fyld med oksekød og en smule rødkålsslaw. Anret sloppy joes og fritter på tallerkener. Drys fritter med det grønne forårsløg. Server med resterende rødkålsslaw.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image