topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'Sloppy Joe'

Amerikansk 'Sloppy Joe'

med rødkålsslaw og ovnbagte fritter

Sloppy Joe er en yderst populær sandwich i USA. Vores skønne variant indeholder hakket oksekød og løg stegt med ketchup, sennep og Worcestershire sauce, og bliver toppet med en frisk rødkålsslaw. Vi serverer vores Sloppy Joe med hjemmelavet, sprøde kartoffelbåde.

Tags:
Børnevenlig
Nem
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Soja
Byg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

250 g

Hakket oksekød

½ stk

Forårsløg

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

6 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

500 g

Kartofler

75 g

Rødkål, skåret

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Vand* (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 4)

2 spsk

Ketchup (step 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)841 kcal
Energi (kJ)3520 kJ
Fedt33.7 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat99.9 g
Sukker19.2 g
Protein39 g
Salt3.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne. 

Lav rødkålsslaw
2

Snit forårsløg [1/2 stk, 2P] fint (adskil den hvide del fra den grønne).

Bland mayonnaise, vand [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål. 

Vend rødkål i skålen.

Steg hakket oksekød
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød og det hvide forårsløg med et nip salt i 4-5 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt ketchup og sennep
4

Tilsæt ketchup [2 spsk | 4 spsk], sennep [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce og vand [1 spsk | 2 spsk], og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet. 

Smag til med salt og peber.

Tag panden af varmen, og dæk med låg.

Varm boller
5

Varm boller på en rist i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme, når fritterne har 4 min tilbage.

Server
6

Del boller på midten.

Fyld med oksekød og en smule rødkålsslaw.

Top med det grønne forårsløg.

Server med fritter og resterende rødkålsslaw.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image