Sloppy Joe er en yderst populær sandwich i USA. Vores skønne variant indeholder hakket oksekød og løg stegt med ketchup, sennep og Worcestershire sauce, og bliver toppet med en frisk rødkålsslaw. Vi serverer vores Sloppy Joe med hjemmelavet, sprøde kartoffelbåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
250 g
Hakket oksekød
½ stk
Forårsløg
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)
6 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
500 g
Kartofler
75 g
Rødkål, skåret
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
½ spsk
Vand* (trin 2)
1 spsk
Vand (trin 4)
2 spsk
Ketchup (step 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Snit forårsløg [1/2 stk, 2P] fint (adskil den hvide del fra den grønne).
Bland mayonnaise, vand [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Vend rødkål i skålen.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød og det hvide forårsløg med et nip salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt ketchup [2 spsk | 4 spsk], sennep [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce og vand [1 spsk | 2 spsk], og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet.
Smag til med salt og peber.
Tag panden af varmen, og dæk med låg.
Varm boller på en rist i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme, når fritterne har 4 min tilbage.
Del boller på midten.
Fyld med oksekød og en smule rødkålsslaw.
Top med det grønne forårsløg.
Server med fritter og resterende rødkålsslaw.