Amerikansk 'Sloppy Joe'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'Sloppy Joe'

Amerikansk 'Sloppy Joe'

med rødkålsslaw og ovnbagte kartoffelbåde

Sloppy Joe er en yderst populær sandwich i USA. Vores skønne variant indeholder hakket oksekød og løg stegt med ketchup, sennep og Worcestershire sauce, og bliver toppet med en frisk rødkålsslaw. Vi serverer vores Sloppy Joe med hjemmelavet, sprøde kartoffelbåde.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Mælk
Hvede
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

7.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

½ stk

Forårsløg

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

225 g

Hakket oksekød

500 g

Kartofler

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Vand til slaw

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Ketchup til sauce

1 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3755 kJ
Kalorier (kcal)898 kcal
Fedt41.6 g
Mættet fedt11.7 g
Kulhydrat97.4 g
Sukker18.5 g
Protein35.3 g
Salt5.5 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered råvarer
2

Imens, snit forårsløg fint.

Pisk mayonnaise, vand og et nip salt og peber sammen i en mellemstor skål.

Vend rødkål i skålen.

Steg hakket oksekød
3

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
4

Tilsæt ketchup, sennep, worcestershire sauce og vand, og steg videre i 1 min, eller indtil let tyknet.

Krydr med salt og et nip peber.

Tag panden af varmen, og dæk til med låg.

Varm boller
5

Varm boller på en rist i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 4 min tilbage.

Server
6

Del boller på midten.

Fyld med oksekød og en smule rødkålsslaw.

Drys med forårsløg.

Server med fritter og resterende rødkålsslaw.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image