Sloppy Joe er en yderst populær sandwich i USA. Vores skønne variant indeholder hakket oksekød og løg stegt med ketchup, sennep og Worcestershire sauce, og bliver toppet med en frisk rødkålsslaw. Vi serverer vores Sloppy Joe med hjemmelavet, sprøde kartoffelbåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
7.5 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
½ stk
Forårsløg
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
225 g
Hakket oksekød
500 g
Kartofler
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Vand til slaw
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Ketchup til sauce
1 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, snit forårsløg fint.
Pisk mayonnaise, vand og et nip salt og peber sammen i en mellemstor skål.
Vend rødkål i skålen.
Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt ketchup, sennep, worcestershire sauce og vand, og steg videre i 1 min, eller indtil let tyknet.
Krydr med salt og et nip peber.
Tag panden af varmen, og dæk til med låg.
Varm boller på en rist i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 4 min tilbage.
Del boller på midten.
Fyld med oksekød og en smule rødkålsslaw.
Drys med forårsløg.
Server med fritter og resterende rødkålsslaw.