Ovnbagt æblecrumble
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt æblecrumble

Ovnbagt æblecrumble

Delevenlig ret | med tranebær og valnødder

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Æbletærte hører kolde dage til, og denne lækre crumble-version er hurtig og enkel at lave! Server med crème fraiche, og glæd dig til at nyde smagen af sødmefulde, syrlige æbler, kanel og sprøde valnødder.

Allergener:
Nødder
Havre
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

6 stk

Æble

40 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

100 g

Havregryn

(Indeholder Havre, Hvede Kan indeholde Hvede, Jordnødder, Nødder, Rug, Byg, Sesam, Gluten, Kamut, Spelt)

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

50 g

Flormelis

(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Kanel til kage

2 spsk

Sukker til kage

7 spsk

Smør til crumble

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5580 kJ
Kalorier (kcal)1334 kcal
Fedt85.1 g
Mættet fedt45.1 g
Kulhydrat126.2 g
Sukker87.1 g
Protein12.9 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Forbered æble
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Skær æble i små stykker.

TIP: Skræl æble før det skæres i stykker for en mere traditionel æblecrumble.

Lav mørdej
2

Bland æble, kanel, sukker, tranebær og et nip salt i et mellemstort ildfast fad.

Bland havregryn, flormelis, smør og et nip salt i en stor skål med dine hænder.

Lav crumble
3

Hak valnødder fint.

Top æbleblanding med mørdej og valnødder.

Bag crumble i 20-25 min, indtil overflade er gylden og æble mør.

TIP: Frugten er færdig, når du nemt kan prikke hul i den med en gaffel.

Server
4

Server med crème fraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image