Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Æbletærte hører kolde dage til, og denne lækre crumble-version er hurtig og enkel at lave! Server med crème fraiche, og glæd dig til at nyde smagen af sødmefulde, syrlige æbler, kanel og sprøde valnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
6 stk
Æble
40 g
Tranebær
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
100 g
Havregryn
(Indeholder Havre, Hvede Kan indeholde Hvede, Jordnødder, Nødder, Rug, Byg, Sesam, Gluten, Kamut, Spelt)
150 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
50 g
Flormelis
(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
1 tsk
Kanel til kage
2 spsk
Sukker til kage
7 spsk
Smør til crumble
Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Skær æble i små stykker.
TIP: Skræl æble før det skæres i stykker for en mere traditionel æblecrumble.
Bland æble, kanel, sukker, tranebær og et nip salt i et mellemstort ildfast fad.
Bland havregryn, flormelis, smør og et nip salt i en stor skål med dine hænder.
Hak valnødder fint.
Top æbleblanding med mørdej og valnødder.
Bag crumble i 20-25 min, indtil overflade er gylden og æble mør.
TIP: Frugten er færdig, når du nemt kan prikke hul i den med en gaffel.
Server med crème fraiche.