Korianderpaneret kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Korianderpaneret kuller

Korianderpaneret kuller

med krydrede kartofler og hvidløgsyoghurt

Aftenens lækre fiskeret byder på et væld af spændende smage i en herlig symfoni. Vi panerer kuller med panko, chiliflager og frisk koriander, og steger den gylden og sprød, mens vi ovnsteger kartofler med smag af vores egen Ginger Ninja-krydderiblanding. Vi har også tid til at lave en limeduftende salat med pak choi, gulerod og æble og en kølende hvidløgsyoghurt, som vi serverer som tilbehør.

Tags:
Kalorielet
Proteinrig
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Mælk
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

1 stk

Pak choi

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

400 g

Små kartofler

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

1 g

Chiliflager

1 stk

Gulerod

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til salsa

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2158 kJ
Kalorier (kcal)516 kcal
Fedt9.5 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat65.4 g
Sukker16.9 g
Protein42.3 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6