Vi håber, at I er sultne! I aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad med masser af spændende ingredienser. Vi steger rejer og wokblanding med skønne krydderier. Derefter rører vi sojasauce, kokosmælk og nudler i. Vi topper herlighederne med frisk koriander, spicy chiliolie og sprøde peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten)
8 g
Ga-Laksa
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
200 ml
Kokosmælk
1 g
Chiliflager
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Koriander
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)
200 g
Wokblanding
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 dl
Vand (trin 3)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Hæld vand fra, og skyl nudler under koldt vand i en si.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, chiliflager, olivenolie [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt i en lille skål
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer og wokblanding med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil grøntsager er let bløde.
Tilsæt Ga-Laksa, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt sojasauce, kokosmælk og vand i [1 dl | 2 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og rejerne er gennemstegte.
Tilsæt nudler lige inden servering, og vend sammen.
Smag til med salt og peber.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Anret reje-nudelwok i dybe tallerkener.
Top med koriander og chiliolie.
Drys med peanuts.