Asiatisk reje-nudelwok
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk reje-nudelwok

Asiatisk reje-nudelwok

med frisk koriander og spicy chiliolie

Vi håber, at I er sultne! I aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad med masser af spændende ingredienser. Vi steger rejer og wokblanding med skønne krydderier. Derefter rører vi sojasauce, kokosmælk og nudler i. Vi topper herlighederne med frisk koriander, spicy chiliolie og sprøde peanuts.

Tags:
Stærk
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Jordnødder
Krebsdyr
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten)

8 g

Ga-Laksa

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

200 ml

Kokosmælk

1 g

Chiliflager

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Koriander

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

200 g

Wokblanding

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)724 kcal
Energi (kJ)3030 kJ
Fedt36.2 g
Mættet fedt18.7 g
Kulhydrat69 g
Sukker8.3 g
Protein28.9 g
Salt4.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Hæld vand fra, og skyl nudler under koldt vand i en si.

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, chiliflager, olivenolie [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt i en lille skål

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad. 

Steg rejer og wokblanding
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer og wokblanding med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil grøntsager er let bløde.

Tilsæt Ga-Laksa, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
3

Tilsæt sojasauce, kokosmælk og vand i [1 dl | 2 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og rejerne er gennemstegte.

Tilsæt nudler lige inden servering, og vend sammen.
Smag til med salt og peber.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
4

Anret reje-nudelwok i dybe tallerkener. 

Top med koriander og chiliolie.

Drys med peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image