I aften laver vi en fantastisk ret med masser af farve og smag. Vi steger rejer, champigon, pak choi og forårsløg, som får fantastisk smag af chili, asiatisk woksauce og sojasauce. Vi blander vores wok med nudler og topper med peanuts, og så er maden er klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
1 stk
Forårsløg
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
1 stk
Pak choi
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
200 g
Champignon
½ g
Chiliflager
125 g
Mienudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler [1/2 pakke, 2P] i 4 min, eller indtil bløde.
Gem en smule nudelvand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, hak svampe groft.
Hak pak choi groft.
Snit forårsløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Krydr rejer med salt.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Tilsæt hvidløg, chiliflager [1/2 pakke, 2P] og forårsløg til stegepanden, og rør rundt.
Tilsæt svampe, og steg videre i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt pak choi, og steg i yderligere 1-2 min, eller indtil næsten mør.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Tilsæt asiatisk woksauce og sojasauce, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber.
Tilsæt nudler og nudelvand [2 spsk I 4 spsk], og vend sammen.
TIP: Tilsæt mere nudelvand, hvis det virker tørt.
Anret rejewok i dybe tallerkener.
Drys med peanuts.