topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk rejewok

Asiatisk rejewok

med chilistegt pak choi og saltede peanuts

I aften laver vi en fantastisk ret med masser af farve og smag. Vi steger rejer, champigon, pak choi og forårsløg, som får fantastisk smag af chili, asiatisk woksauce og sojasauce. Vi blander vores wok med nudler og topper med peanuts, og så er maden er klar!

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Stærk
Spis mig først
Allergener:
Gluten
Hvede
Jordnødder
Sulfitter
Sesam
Soja
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pak choi

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

200 g

Champignon

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 stk

Hvidløgsfed

½ g

Chiliflager

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ dl

Gemt nudelvand

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2119 kJ
Kalorier (kcal)506 kcal
Fedt11 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat75.4 g
Sukker15.1 g
Protein26 g
Salt6 g

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak svampe groft.

Hak pak choi groft.

Snit forårsløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg rejer
3

Krydr rejer med salt.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Steg svampe og pak choi
4

Tilsæt hvidløg, chiliflager og forårsløg til stegepanden, og rør rundt.

Tilsæt svampe, og steg videre i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt pak choi, og steg i yderligere 1-2 min, eller indtil næsten mør.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt asiatisk woksauce og sojasauce, og krydr med salt og peber.

Tilsæt nudler og nudelvand, og vend sammen.

TIP: Tilsæt mere nudelvand, hvis det virker tørt.

Server
6

Anret rejewok i dybe tallerkener.

Drys med peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image