I aften laver vi en fantastisk ret med masser af farve og smag. Vi steger rejer, champigon, pak choi og forårsløg, som får fantastisk smag af chili, asiatisk woksauce og sojasauce. Vi blander vores wok med nudler og topper med peanuts, og så er maden er klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pak choi
150 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
200 g
Champignon
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
1 stk
Hvidløgsfed
½ g
Chiliflager
1 stk
Forårsløg
¼ dl
Gemt nudelvand
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, hak svampe groft.
Hak pak choi groft.
Snit forårsløg fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Krydr rejer med salt.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Tilsæt hvidløg, chiliflager og forårsløg til stegepanden, og rør rundt.
Tilsæt svampe, og steg videre i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt pak choi, og steg i yderligere 1-2 min, eller indtil næsten mør.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Tilsæt asiatisk woksauce og sojasauce, og krydr med salt og peber.
Tilsæt nudler og nudelvand, og vend sammen.
TIP: Tilsæt mere nudelvand, hvis det virker tørt.
Anret rejewok i dybe tallerkener.
Drys med peanuts.