Hurtig asiatisk svine- og kalvekødsbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig asiatisk svine- og kalvekødsbowl

Hurtig asiatisk svine- og kalvekødsbowl

med stegt pak choi og nudler

Nudler er et oplagt valg, når der hurtigt skal mad på bordet. Aftenens opskrift er dog alt andet en kedelig og vil blive en ny favorit for hele familien. Vi steger hakket svine-/ og kalvekød, Goan Xacuti, chiliflager, pak choi og gulerod, og krydrer med sød chilisauce, sojasauce og sataysauce. Vi vender nudlerne i stegepanden, og topper med crunchy peanuts og frisk koriander og forårsløg.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Jordnødder
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Goan Xacuti

1 pose

Koriander

1 stk

Pak choi

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

50 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 g

Chiliflager

80 g

Sød chilisauce

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Forårsløg

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Gemt nudelvand

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3659 kJ
Kalorier (kcal)875 kcal
Fedt33.3 g
Mættet fedt8.7 g
Kulhydrat100.9 g
Sukker37.6 g
Protein42.4 g
Salt8.4 g

Fremgangsmåde

Steg hakket kød
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet.

Imens, hak pak choi groft.

Snit forårsløg fint.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Kog nudler
2

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Lav sauce
3

Tilsæt Goan Xacuti, chiliflager, pak choi og gulerod til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil kødet er gennemstegt.

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, sataysauce og nudelvand, og tag af varmen.

Tilsæt nudler, og vend sammen.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
4

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med koriander, peanuts og forårsløg.