Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af mad til en picnic. Her har vi kombineret smager, som (næsten) alle elsker. Lækkert brød med persille smag. Sprødstegt bacon, skøn salat, stegte svampe og syrlig æble.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
15 ml
Balsamico
125 g
Bacon, skiver
200 g
Champignon
1 stk
Rødløg
3 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Bredbladet persille
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Æble
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
60 g
Blandet salat
2 spsk
Olivenolie (trin 4)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15 min.
Skær svampe i tynde skiver. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svampe, rødløg, balsamico og halvdelen af hvidløg, og steg i 5 min.
Hak persille fint. Bland persille, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og resterende hvidløg i en lille skål.
Skær brød over på midten og på langs. Smør med persilleolie. Varm i ovnen i 7-8 min. Skær æble i tynde skiver.
Smør underbolle med mayonnaise. Fyld med svampe, rødløg, bacon, salat og æble. Top med overbolle.