Svampe og ost passer rigtig godt sammen, og i aften serveres de på sprøde bruschettas med hvidløg og estragon. Skønne tilbehør er hjemmelavede rosmarinfritter, frisk rucolasalat, trøffelolie og cremet mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
200 g
Champignon
1 stk
Hvidløgsfed
40 g
Rucola
500 g
Kartofler
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
100 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
8 ml
Trøffelolie
1 pose
Estragon
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 stk
Rosmarin
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Hak rosmarin fint.
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med rosmarin og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
Imens, skær svampe i tynde skiver.
Hak estragon groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skyl rucola.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på høj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.
Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme.
Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], hvidløg og estragon, og steg videre i 1 min. Tag panden af varmen.
Del boller på midten, når kartoflerne har 10 min tilbage, og varm på risten i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.
Bland rucola, olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Smør boller med ricotta, og drys med et nip salt.
Top med svampe, finrevet ost og trøffelolie.
Server med fritter, rucolasalat og mayonnaise.