Bagt svampe- og ricotta-bruschetta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagt svampe- og ricotta-bruschetta

Bagt svampe- og ricotta-bruschetta

med frisk rucolasalat og trøffelolie

Svampe og ost passer rigtig godt sammen, og i aften serveres de på sprøde bruschettas med hvidløg og estragon. Skønne tilbehør er hjemmelavede rosmarinfritter, frisk rucolasalat, trøffelolie og cremet mayonnaise.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

200 g

Champignon

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Rucola

500 g

Kartofler

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

8 ml

Trøffelolie

1 pose

Estragon

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Rosmarin

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)853 kcal
Energi (kJ)3569 kJ
Fedt43.6 g
Mættet fedt14.4 g
Kulhydrat91.7 g
Sukker13.1 g
Protein23.8 g
Salt2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Hak rosmarin fint.

Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med rosmarin og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre. 

Forbered råvarer
2

Imens, skær svampe i tynde skiver.

Hak estragon groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skyl rucola.

Steg svampe
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på høj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme.

Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], hvidløg og estragon, og steg videre i 1 min. Tag panden af varmen.

Varm boller
4

Del boller på midten, når kartoflerne har 10 min tilbage, og varm på risten i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.

Lav rucolasalat
5

Bland rucola, olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Server
6

Smør boller med ricotta, og drys med et nip salt.

Top med svampe, finrevet ost og trøffelolie.

Server med fritter, rucolasalat og mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image