Kød, kartofler og grøntsager. Så enkelt kan det være, og så enkelt er det, når vi skal lave mad i aften. Vi steger svineschnitzler, indtil de er gyldne. Samtidig koger vi kartofler, som vi derefter blander med basilikum og smør, og så bager vi broccoli og gulerødder. Vi topper med cremet aioli, og så er maden er klar til at blive serveret!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
½ stk
Citron
500 g
Kartofler
150 g
Kålblanding, skåret
1 pose
Bredbladet persille
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Æble
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Sukker (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 4)
½ dl
Vand (trin 4)
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Stil til side med låg på.
Krydr kylling med salt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme. Steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær æble i 1 cm tern.
Halver citron [½ stk, 2P].
Pisk olivenolie [1 spsk | 2 spsk], citronsaft [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] sammen i en stor skål.
Vend kålblanding og æble i skålen.
Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middel varme
Tilsæt BBQ-sauce og vand [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.
Tilsæt kylling, og vend sammen.
Hak persille fint.
Vend persille og mayonnaise i gryden med kartofler lige inden servering.
Smag til med salt og peber.
Anret æblesalat, kartofler, kylling og BBQ-sauce på tallerkener.