Dette superhurtige fiskemåltid er perfekt, når du ikke har meget tid til at lave mad, men alligevel gerne vil nyde en lækker aftensmad. Vi serverer BBQ-krydret kuller med hvidløgskartofler og en enkel salat med rucola og æble. Server med en klat purløgsdressing, og der vil ikke være et øje tørt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
250 g
Sej
(Indeholder Fisk)
1 stk
Små kartofler, forkogte
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
5 g
BBQ-krydderi
(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)
1 stk
Hvidløgsfed
40 g
Rucola
1 stk
Æble
1 pose
Purløg
¼ tsk
Salt til sauce
¼ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Smør til kartofler
¼ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler under låg i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra.
Dæk til med låg, og stil til side.
Imens, halver citron, og skær æble i tynde, halve skiver.
Skyl rucola, og hak hvidløg og purløg fint.
Bland purløg, fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og BBQ-krydderi.
Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Vend smør, salt og hvidløg i gryden med kartofler lige inden servering.
Bland rucola, et skvæt citronsaft, æble, salt og olivenolie i en stor skål.
Anret fisk, salat og kartofler på tallerkener.
Server med purløgsdressing.