Hurtig BBQ-krydret hvid fisk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig BBQ-krydret hvid fisk

Hurtig BBQ-krydret hvid fisk

med purløgsdressing og hvidløgskartofler

Dette superhurtige fiskemåltid er perfekt, når du ikke har meget tid til at lave mad, men alligevel gerne vil nyde en lækker aftensmad. Vi serverer BBQ-krydret kuller med hvidløgskartofler og en enkel salat med rucola og æble. Server med en klat purløgsdressing, og der vil ikke være et øje tørt!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

1 stk

Små kartofler, forkogte

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

5 g

BBQ-krydderi

(Indeholder Æg Kan indeholde Æg)

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Rucola

1 stk

Æble

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2109 kJ
Kalorier (kcal)504 kcal
Fedt15.9 g
Mættet fedt7.7 g
Kulhydrat58 g
Sukker11.9 g
Protein27.8 g
Salt3.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog kartofler under låg i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra. 

Dæk til med låg, og stil til side.

Imens, halver citron, og skær æble i tynde, halve skiver.

Skyl rucola, og hak hvidløg og purløg fint.

Bland purløg, fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.  

Steg fisk
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og BBQ-krydderi.

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav salat
3

Vend smør, salt og hvidløg i gryden med kartofler lige inden servering.

Bland rucola, et skvæt citronsaft, æble, salt og olivenolie i en stor skål.

Server
4

Anret fisk, salat og kartofler på tallerkener.

Server med purløgsdressing.