topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-marineret kylling

BBQ-marineret kylling

med friske grøntsager og srirachamayonnaise

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Aftenens lækre bowl indeholder perfekt stegt bbq-marineret kylling, bulgur med frisk peberfrugt, agurk og mango. Vi topper med syltede rødløg og spicy srirachamayo.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

170 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

½ stk

Rødløg

½ stk

Mango

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Agurk

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 1)

4.5 dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3085 kJ
Kalorier (kcal)737 kcal
Fedt22.3 g
Mættet fedt2.9 g
Kulhydrat76.3 g
Sukker21.6 g
Protein48.5 g
Salt3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Sylt rødløg 
1

Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Kog bulgur
2

Bring vand [4,5 dl | 9 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt bulgur og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Steg kylling
3

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered frugt og grønt
4

Skær mango [1/2 stk, 2P] over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Skær peberfrugt og agurk i 1 cm tern. 

Hæld væde fra rødløg 
5

Hæld væde fra rødløg lige inden servering. 

Bland mayonnaise og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.

Server
6

Anret bulgur i dybe tallerkener.

Top med kylling, peberfrugt, agurk, mango og rødløg. 

Server med srirachamayonnaise.