topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-paneret grillost

BBQ-paneret grillost

med ovnbagte fritter og saftig kålsalat

I aften frister vi med grillost som vi panerer i BBQ-sauce og panko krydret med cajunkrydderier. Samtidigt bager vi fritter i ovnen og bikser en saftig kålsalat sammen med kål, æble, tranebær og citron. Vi serverer herlighederne med en cremet fraichedressing med hvidløg og mayonnaise.

Tags:
Vegetarisk
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

500 g

Kartofler

150 g

Snittet kålsalat

1 stk

Æble

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Hvidløgsfed

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 4)

1 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4356 kJ
Kalorier (kcal)1041 kcal
Fedt55.4 g
Mættet fedt27.9 g
Kulhydrat103.3 g
Sukker32.3 g
Protein35.6 g
Salt4.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Lav fraichedressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint. 

Bland fraiche, hvidløg og mayonnaise i en lille skål, og stil til side.

Lav kålsalat
3

Halver citron [½ stk, 2P].

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål.

Tilsæt æble, tranebær og snittet kålsalat, og vend sammen.

Forbered panering
4

Skær grillost i 1 cm skiver (3 pr. person).

Bland BBQ-sauce og vand [2 spsk I 4 spsk] i en dyb tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.

Kom hvedemel [1 spsk I 2 spsk] i en tredje dyb tallerken.

Steg grillost
5

Vend grillost i hvedemel, derefter i BBQ-sauce og til sidst i panko.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, når kartoflerne har 6 min tilbage.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Server
6

Anret grillost, fritter og kålsalat på tallerkener.

Server med fraichedressing.