I aften frister vi med grillost som vi panerer i BBQ-sauce og panko krydret med cajunkrydderier. Samtidigt bager vi fritter i ovnen og bikser en saftig kålsalat sammen med kål, æble, tranebær og citron. Vi serverer herlighederne med en cremet fraichedressing med hvidløg og mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
½ stk
Hvidløgsfed
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
150 g
Snittet kålsalat
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
20 g
Tranebær
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Æble
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Sukker til salat
1 spsk
Olie til salat
2 spsk
Vand til panering
1 spsk
Mel til panering
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, hvidløg og mayonnaise i en lille skål, og stil til side.
Halver citron.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Bland citronsaft, salt, sukker og olivenolie i en stor skål.
Tilsæt æble, tranebær og snittet kålsalat, og vend sammen.
Skær grillost i 1 cm skiver (3 pr. person).
Bland BBQ-sauce og vand i en dyb tallerken.
Bland panko, Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.
Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.
Vend grillost i hvedemel, derefter i BBQ-sauce og til sidst i panko.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, når kartoflerne har 6 min tilbage.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Anret grillost, fritter og kålsalat på tallerkener.
Server med fraichedressing.