BBQ-paneret grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-paneret grillost

BBQ-paneret grillost

med ovnbagte fritter og saftig kålsalat

I aften frister vi med grillost som vi panerer i BBQ-sauce og panko krydret med cajunkrydderier. Samtidigt bager vi fritter i ovnen og bikser en saftig kålsalat sammen med kål, æble, tranebær og citron. Vi serverer herlighederne med en cremet fraichedressing med hvidløg og mayonnaise.

Tags:
Børnevenlig
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Hvidløgsfed

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

150 g

Snittet kålsalat

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Sukker til salat

1 spsk

Olie til salat

2 spsk

Vand til panering

1 spsk

Mel til panering

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4129 kJ
Kalorier (kcal)987 kcal
Fedt48.4 g
Mættet fedt26.9 g
Kulhydrat105 g
Sukker31.2 g
Protein35.8 g
Salt6.2 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav fraichedressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg og mayonnaise i en lille skål, og stil til side.

Lav kålsalat
3

Halver citron.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland citronsaft, salt, sukker og olivenolie i en stor skål.

Tilsæt æble, tranebær og snittet kålsalat, og vend sammen.

Forbered panering
4

Skær grillost i 1 cm skiver (3 pr. person).

Bland BBQ-sauce og vand i en dyb tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.

Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.

Steg grillost
5

Vend grillost i hvedemel, derefter i BBQ-sauce og til sidst i panko.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, når kartoflerne har 6 min tilbage.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Server
6

Anret grillost, fritter og kålsalat på tallerkener.

Server med fraichedressing.