Pizza kan laves på mange måder. Denne BBQ-pizza med oksekødsovs får en lækker grillsmag af BBQ-sauce. En anderledes topping er sprøde, marinerede grønne tomater, som serveres rå ovenpå den færdige pizza.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Hvede, Gluten)
250 g
Hakket oksekød
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Rødløg
1 stk
Tomat
4 g
Panamad
1 stk
Grøn tomat
2 stk
Hvidløgsfed
½ pakke
Hakkede tomater
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 2-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2 pers.], hvidløg og Panamad, og steg 1-2 min, eller indtil let tyknet. Krydr med salt* og peber*.
Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade. Fordel kødsauce på dejen, og top med rødløg. Dryp med BBQ-sauce, og drys med revet mozzarella. Bag pizza i ovnen i 14-16 min. TIP: Hold godt øje med pizzaen, så den ikke bliver brændt!
Hak tomater fint. Vend med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål.
Skær pizzaen ud i mindre stykker. Top med tomat.