topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-pizza

BBQ-pizza

med kødsauce & grønne tomater

Pizza kan laves på mange måder. Denne BBQ-pizza med oksekødsovs får en lækker grillsmag af BBQ-sauce. En anderledes topping er sprøde, marinerede grønne tomater, som serveres rå ovenpå den færdige pizza.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

250 g

Hakket oksekød

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Rødløg

1 stk

Tomat

4 g

Panamad

1 stk

Grøn tomat

2 stk

Hvidløgsfed

½ pakke

Hakkede tomater

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)918 kcal
Energi (kJ)3839 kJ
Fedt26.78 g
Mættet fedt10.1 g
Kulhydrat108.27 g
Sukker15.8 g
Protein47.45 g
Salt6.9 g

Fremgangsmåde

Skær rødløg
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak hvidløg fint.

Brun oksekød
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød i 2-4 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt hakkede tomater
3

Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2 pers.], hvidløg og Panamad, og steg 1-2 min, eller indtil let tyknet. Krydr med salt* og peber*. 

Bag pizza
4

Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på en bageplade. Fordel kødsauce på dejen, og top med rødløg. Dryp med BBQ-sauce, og drys med revet mozzarella. Bag pizza i ovnen i 14-16 min. TIP: Hold godt øje med pizzaen, så den ikke bliver brændt!

Bland tomater
5

Hak tomater fint. Vend med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Skær pizzaen ud i mindre stykker. Top med tomat.