I aften frister vi med en mættende sandwich med stegte pulled beans, der får en skøn smag af BBQ-sauce og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Ay Cajun-ba. Vi serverer vores BBQ pulled bean-sandwich med bagte kartofler og sprød coleslaw med aioli, kål og æble.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
500 g
Kartofler
1 stk
Æble
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
200 g
Spidskål
1 spsk
Vand (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
1 spsk
Smør (trin 4)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Bland aioli, vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Vend spidskål og æble i skålen.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 5 min tilbage.
Steg pulled beans, Ay Cajun-ba og et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], rør rundt, og tag panden af varmen.
Tilsæt BBQ-sauce, og rør rundt.
Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.
Anret kartofler og boller på tallerkener.
Fyld boller med pulled beans og en smule coleslaw.
Server med resterende coleslaw.