BBQ-glaseret pulled pork-hotdogs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-glaseret pulled pork-hotdogs

BBQ-glaseret pulled pork-hotdogs

med sprøde fritter og spinat-æblesalat

Hotdogs er perfekt, når børnene er sultne, og det skal gå stærkt. Aftenens velsmagende variant indeholder pulled pork, som vi vender med sennep og BBQ-sauce, syltet rødløg og frisk purløg. Vi serverer vores hotdogs med sprøde fritter, en frisk spinat-æblesalat og ketchup.

Allergener:
Sulfitter
Sennep
Hvede
Havre
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

30 g

Spinat

500 g

Kartofler

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

30 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 pose

Purløg

4 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Rødløg

300 g

Pulled pork

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

½ dl

Vand til kød

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Ketchup til dyppelse

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4106 kJ
Kalorier (kcal)981 kcal
Fedt29.4 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat130.7 g
Sukker30.2 g
Protein45.6 g
Salt8.1 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Sylt rødløg
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Skyl spinat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak purløg fint.

Lav pulled pork
3

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Lav salat
4

Imens, bland æble, spinat, olivenolie og salt i en stor skål.

Varm brød
5

Imens, lav et snit i pølsebrød.

Varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min.

Vend sennep og BBQ sauce i gryden med pulled pork. Krydr med salt og et nip peber.

TIP: Spring senneppen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.

Server
6

Fyld pølsebrød med pulled pork, rødløg og purløg.

Server med fritter, salat og ketchup.