BBQ-steak burger og bearnaisesauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-steak burger og bearnaisesauce

BBQ-steak burger og bearnaisesauce

med rosmarinbagte fritter og sprøde løgringe

Steak eller burger? I aften behøver I ikke vælge! Vi laver nemlig burgers med steak. Vi bygger vores burgers med BBQ-glaseret steak, salat, tomat, bearnaisesauce og sprødstegt skalotteløg. Vi serverer vores burgers med rosmarinbagte fritter med aioli og en frisk tomatsalat med balsamico.

Allergener:
Sulfitter
Sennep
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Angus Striploin

300 g

Kartofler

½ stk

Rosmarin

1 stk

Skalotteløg

30 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

7.5 ml

Balsamico

100 g

Bearnaisesauce

(Indeholder Mælk)

2 stk

Briocheboller

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Hvedemel (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)808 kcal
Energi (kJ)3379 kJ
Fedt53.36 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat44.74 g
Sukker11.7 g
Protein38.02 g
Salt1.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°/220°C varmluft. Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt*. Hak rosmarin [1/2 stilk | 1 stilk] fint. Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med rosmarin. Krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Steg skalotteløg
2

Skær skalotteløg i tynde, halve skiver. Vend skalotteløg med hvedemel* [1 spsk | 2 spsk] i en skål. Hæld olivenolie* i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg skalotteløg i 3-4 min, eller indtil gyldne og sprøde. Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt* og peber*. TIP: Hold øje med løgene, så de ikke brænder på.

Lav tomatsalat
3

Skær tomat i tynde skiver [2 skiver | 4 skiver], og skær resten i tern. Pluk blade fra hjertesalat. Vend ternet tomat, salatblade (gem lidt til burgeren), balsamico [½ pakke, 2P], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en skål.

Steg bøffer
4

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på høj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage. Steg bøffer i 1 min på hver side. Skru ned til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Tag panden af varmen, og vend bøffer med BBQ-sauce [½ pakke, 2P]. Overfør bøffer og BBQ-sauce til en foliepakke, og lad hvile i et par min. TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Varm boller
5

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min, eller indtil gyldne. Skær bøffer i tynde skiver.

Server
6

Smør boller med bearnaisesauce. Fyld med salatblade, skivet tomat, bøf, skalotteløg og overskydende BBQ-sauce. Anret burger, fritter og tomatsalat på tallerkener. Server med aioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image