topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-stegt svinekød

BBQ-stegt svinekød

med krydret majsbulgur og saftig æbleslaw

Skriger børnene efter mad? Så har du valgt den rette opskrift, du kan nemlig stille deres sult på under en halv time. Vi steger svinekød, og krydrer det med BBQ-sauce. Samtidigt koger vi bulgur som vi blander med majs og smør, og så bikser vi en cremet æbleslaw med kål, græskarkerner, crème fraiche og mayo sammen.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Kyllingebouillon

1 dåse

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Æble

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3104 kJ
Kalorier (kcal)742 kcal
Fedt34.5 g
Mættet fedt12 g
Kulhydrat61.1 g
Sukker24.4 g
Protein41.5 g
Salt4.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [3 dl | 4,5 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur, Ay Cajun-ba og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Lav æbleslaw
2

Imens, hæld væde fra majs.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland kålsalat, æble, græskarkerner, fraiche, mayonnaise, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Steg kød
3

Krydr svinekød med salt.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød på den ene side i 1-2 min.

Vend svinekød, tilsæt BBQ-sauce, kyllingebouillon, vand [1/2 dl | 1 dl] og et nip peber, og steg videre i 2-3 min, eller indtil gennemstegt.

Tilsæt majs og smør [1 spsk I 2 spsk] til gryden med bulgur, og vend sammen.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Server
4

Anret majsbulgur, svinekød og æbleslaw på tallerkener.

Top svinekød med BBQ-sauce.