Lynstegt BBQ-svineschnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lynstegt BBQ-svineschnitzel

Lynstegt BBQ-svineschnitzel

med krydret majsbulgur og saftig æbleslaw

Skriger børnene efter mad? Så har du valgt den rette opskrift, du kan nemlig stille deres sult på under en halv time. Vi steger svinekød, og krydrer det med BBQ-sauce. Samtidigt koger vi bulgur som vi blander med majs og smør, og så bikser vi en cremet æbleslaw med kål, græskarkerner, crème fraiche og mayo sammen.

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Sulfitter
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

150 g

Snittet kålsalat

1 dåse

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til slaw

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

1 spsk

Smør til bulgur

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3088 kJ
Kalorier (kcal)738 kcal
Fedt34.2 g
Mættet fedt11.8 g
Kulhydrat61.2 g
Sukker22.7 g
Protein41.2 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur, Ay Cajun-ba og salt, og kog på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Lav æbleslaw
2

Imens, hæld væde fra majs.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland kålsalat, æble, græskarkerner, fraiche, mayonnaise, salt og et nip peber i en stor skål.

Steg kød
3

Krydr svinekød med salt.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød på den ene side i 1-2 min.

Vend svinekød, tilsæt BBQ-sauce, kyllingebouillon, vand og et nip peber, og steg videre i 2-3 min, eller indtil gennemstegt.

Tilsæt majs og smør til gryden med bulgur, og vend sammen.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
4

Anret majsbulgur, svinekød og æbleslaw på tallerkener.

Top svinekød med BBQ-sauce.