Paneret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret svinekød

Paneret svinekød

med dildkartofler og fennikel-æbleslaw

Paneret kød elskes af alle, og i aften byder vi desuden på spændende tilbehør til det sprøde kød. Vi laver dildkartofler med smør. En frisk fennikel-æbleslaw med citronsaft. Og så topper vi herlighederne med en skøn mayonnaisedressing med dild og sennep.

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Æble

1 stk

Citron

½ stk

Fennikel

300 g

Svineschnitzel

½ pose

Dild

4 g

Hvide Løjer & Urter

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

400 g

Små kartofler

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til slaw

¼ tsk

Sukker til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2930 kJ
Kalorier (kcal)700 kcal
Fedt34.7 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat53.9 g
Sukker11 g
Protein41.2 g
Salt3.2 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Dæk til med låg, og stil til side.

Forbered frugt og grønt
2

Imens, skær citron i både.

Hak dild fint.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skær fennikel i tynde skiver.

Paner kød
3

Pisk æg i en dyb tallerken.

Kom panko, Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber i en anden dyb tallerken.

Vend svinekød i æg og derefter i panering.

Steg kød
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP:Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. - Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Steg ad omgange ved behov.

Lav fennikel-æbleslaw
5

Kom smør, et nip salt og peber og halvdelen af ​​dild i gryden med kartofler, og vend sammen.

Bland fennikel, æble og et stort skvæt citronsaft i en skål. Krydr med salt og et nip peber.

Bland mayonnaise, resterende dild, sennep, et skvæt citronsaft, sukker og et nip salt i en lille skål.

Server
6

Anret svinekød, kartofler og fennikel-æbleslaw på tallerkener.

Server med mayonnaisedressing.