Gå i krig med disse krydrede, ovnstegte blomkålsbuketter, der passer perfekt sammen med gyldenbagte kartoffelbåde og en forfriskende forårssalat. En perfekt afbalanceret ret, hvor mayonnaisen er den hemmelige ingrediens.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Panamad
500 g
Kartofler
650 g
Blomkål
100 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
90 g
Salat
75 g
Radiser
stk
Agurk
1 stk
Agurk, piccolo
25 ml
Hvidvinseddike
75 g
Fraiche
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.
Skær blomkål i små buketter. Bland mayonnaise og blomkål i en skål. Bland panko, Central American Style (stærk!), en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en anden skål. Vend blomkål i panko.
Fordel blomkål på en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil gyldne.
Bræk hjertesalat i stykker. Skær radiser i tynde skiver. Hak agurk groft.
Bland en smule olivenolie*, hvidvinseddike [1 tsk, 2 pers. | 2 tsk, 4 pers.], et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt hjertesalat, radiser og agurk. Vend sammen.
Anret kartoffelbåde, blomkål og salat på tallerkener. Server med fraiche.