Lyst til en smagene fra en burger men i en lynhurtig og frisk bowl? Vores Burger-bowl med oksekød er fuld af sprøde og aromatiske smage, der der giver dig comfort food, selvom det ingen tid tager at lave. Nyd kødsauce med tomat, og hjemmelavet burgerdressing i hver en bid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
150 g
Snittet kålsalat
1 stk
Æble
1 stk
Citron
225 g
Hakket oksekød
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
1 dåse
Tomatpuré
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til dressing
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Vand til sauce
1 spsk
Ketchup til sauce
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
Imens, bland mayonnaise, fraiche, Hello Sunrise, salt og et nip peber i en lille skål.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød med Jorden Rundt og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
Tilsæt tomatpuré, vand og ketchup, og steg videre i 1 min, eller indtil let tyknet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Halver citron.
Bland snittet kålsalat, æble, et stort skvæt citronsaft, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Anret ris, kødsauce og salat i skåle.
Top kødsauce med gouda.
Server med burgerdressing.