Cæsar-inspireret burger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cæsar-inspireret burger

Cæsar-inspireret burger

med sprød finrevet ost og fritter

Lyst til burger? Vores Cæsar-inspireret burger er fuld af sprødhed og lækre smage, der sammen går op i en højere enhed. Nyd sprød finrevet ost og en cæsarinspireret dressing i hver en bid.

Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Romainesalat

½ stk

Hvidløgsfed

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

500 g

Kartofler

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1

Æg til bøffer

½ tsk

Salt til bøffer

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4178 kJ
Kalorier (kcal)999 kcal
Fedt43.7 g
Mættet fedt15.7 g
Kulhydrat104.9 g
Sukker14.6 g
Protein52.5 g
Salt6.4 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, Hello Sunrise og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
2

Skær roden af salat, og skil bladene ad. 

Skyl salat.

Skær tomat i tynde skiver.

Hak hvidløg og purløg fint.

Bland fraiche, purløg, mayonnaise, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Steg bøffer
3

Bland hakket svine-/kalvekød, æg, rasp og salt i en stor skål.

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg i 4-5 min, eller indtil gennemstegte.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er uden antydning af rødt.

Lav sprød ost
4

Imens, fordel finrevet ost i cirkler (på samme størrelse som bollen, en pr. person) på en anden bageplade med bagepapir.

Bag i 5-6 min, eller indtil osten er gylden og sprød i kanterne.

Tag ud af ovnen, og lad køle af.

TIP: Osten bliver sprød, når den er kølet af.

Rist boller
5

Del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 3-4 min.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Smør boller med dressing.

Top med bøffer, sprød ost, salat og tomat, og krydr med et nip salt.

Server med resterende salat.