Cæsar-inspireret kyllingewrap
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cæsar-inspireret kyllingewrap

Cæsar-inspireret kyllingewrap

med oreganobagte kartofler og hvidløgsmayo

Velsmagende og enkel er denne opskrift på wraps med grillet kylling, sprød salat, aromatisk tomat og en cremet hvidløgsmayonnaise med yoghurt. Vi serverer vores cæsar-inspirerede kyllingewraps med vidunderligt sprøde, oreganobagte kartofler. Denne ret er også perfekt, hvis du vil forberede maden på forhånd.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

280 g

Kyllingebryst

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

37.5 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

300 g

Kartofler

½ g

Oregano, tørret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)724 kcal
Energi (kJ)3030 kJ
Fedt30.5 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat66.5 g
Sukker6.8 g
Protein45.5 g
Salt3 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Ovnbag kylling
2

Krydr kylling med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og dryp med en smule olivenolie. Overfør til en anden bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 18-20 min. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Skær tomat i tynde skiver.

Riv hjertesalat i mindre stykker.

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland hvidløgsmayonnaise
4

Bland mayonnaise, yoghurt [1/2 pakke, 2P], hvidløg, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Lav wraps
5

Overfør kylling til en skål, når kartoflerne har 5 min tilbage, og træk kødet i strimler med to gafler.

Vend kylling med hvidløgsmayonnaise i skålen, og krydr med et nip salt og peber.

Bland olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], hjertesalat, tomat og et nip salt og peber i en anden skål.

Fordel salat og kylling på tortillabrød, og rul sammen til wraps.

Server
6

Del wraps på midten, og anret på tallerkener. 

Server med kartofler.