Cajunkrydret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret kylling

Cajunkrydret kylling

med bagte 'buffalo'-kartofler og røget paprika

I aften går den kulinariske rejse til Amerika, og vi frister med 'buffalo'-kartofler og kylling med cajun-krydderier. Vi krydrer kyllingen med vores eget cajun-krydderi, som vi kalder Ay Cajun-ba, og så ovnsteger vi den til perfektion. Den får selskab i ovnen af ​​knuste kartofler, peberfrugt, rødløg og majs. Vi topper med røget mayonnaise og frisk jalapeno. Ay Cajun-ba – det smager godt!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

½ stk

Jalapeno

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

280 g

Kyllingebryst

1 dåse

Majs

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

2 g

Røget paprika

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2423 kJ
Kalorier (kcal)579 kcal
Fedt21 g
Mættet fedt2.6 g
Kulhydrat50.8 g
Sukker15.2 g
Protein41.3 g
Salt0.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med et nip salt og peber, og dæk til med låg. 

Forbered råvarer
2

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær rødløg i 2 cm både.

Flæk jalapeno [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Hæld væde fra majs.

Bag kylling
3

Krydr kylling med et nip salt og Ay Cajun-ba. 

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Brun kylling i 2 min på hver side. 

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav 'buffalo'-kartofler
4

Fordel kartofler på en anden bageplade med bagepapir, og knus let med en gaffel. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt.

Fordel peberfrugt, rødløg og majs på samme bageplade. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil kartoflerne er gyldne.

Bland mayonnaise
5

Bland mayonnaise, røget paprika [1/2 pakke, 2P] og et skvæt vand i en lille skål.

Skær kylling i tynde skiver.

Server
6

Anret kylling, kartofler og grøntsager på tallerkener.

Top kartofler med paprikamayonnaise og jalapeno. 

TIP: Spring jalapeño over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image