Cajunkrydret ørred
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret ørred

Cajunkrydret ørred

med syrlig taboulehsalat og mynteyoghurt

Tabouleh er en bulgursalat fra Libanon, som kan indeholde mange spændende ingredienser. Aftenens taboulehsalat frister med bulgur, agurk, tomat, rødløg, persille og citron. Vi serverer vores tabouleh med cajunkrydret ørred toppet med mynteyoghurt.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ørred

(Indeholder Fisk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Mynte

1 pose

Bredbladet persille

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløg

½ stk

Citron

2 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)526 kcal
Energi (kJ)2200 kJ
Fedt25.1 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat35.7 g
Sukker7.7 g
Protein33.1 g
Salt1.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Hæld vand fra gennem en si, og kom bulgur tilbage i gryden. 

Lav mynteyoghurt
2

Imens, skær citron [½ stk, 2P] i både.

Hak mynte fint.

Bland yoghurt, mynte, et skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Steg fisk
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Ay Cajun-ba.

Steg med skindsiden nedad i 4-5 min.

Vend fisk, og steg videre i 3-4 min, eller indtil gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.

Forbered grøntsager
4

Imens, skær agurk og tomat i 1 cm tern.

Hak rødløg [½ stk, 2P] fint.

Hak persille groft.

Lav taboulehsalat
5

Rør agurk, tomat, rødløg, persille, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og resterende saft fra citronbåde i gryden med færdig bulgur.

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

Server
6

Anret taboulehsalat i dybe tallerkener.

Top med fisk og mynteyoghurt.