I aften frister vi med fantastiske cajun-krydrede rejer stegt med smør og hvidløg. Skønt tilbehør er cremet kokosris og en frisk mangosalat med kål og chili. Dette vidunderlige måltid laver du på under 20 minutter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
½ stk
Lime
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
½ g
Chiliflager
1 stk
Mango
75 g
Rødkål, skåret
1 pose
Koriander
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
1 stk
Hvidløgsfed
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
150 g
Jasminris
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
2 spsk
Smør (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 14 min.
Tag gryden af varmen.
Tilsæt kokosmel, rør rundt.
Imens, halver lime [½ stk, 2P].
Bland mayonnaise og et skvæt limesaft i en lille skål.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.
Bland mango, rødkål, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], chiliflager [1/2 pakke, 2P] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål.
Pres eller hak hvidløg fint, og krydr rejer med salt.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg rejer med Ay Cajun-ba i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Tilsæt smør [2 spsk I 4 spsk] og hvidløg, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Anret kokosris og mangosalat i dybe tallerkener.
Top med rejer og limemayonnaise.
Drys med koriander.